Σεμινάρια
- Home
- Σεμινάρια
Σεμινάρια
- Home
- Σεμινάρια
-
Parent’s lab – Online ομάδα γονέων
€240.00Original price was: €240.00.€200.00Η τρέχουσα τιμή είναι: €200.00.18/10, 1/11, 8/11, 22/11, 6/12, 20/12, 10/1, 24/1
Η ομάδα βασίζεται στις αρχές του attachment parenting, τη θεωρία της προσκόλλησης (συναισθηματικού δεσμού) και της θετικής διαπαιδαγώγησης. Σκοπός είναι η υποστήριξη των γονέων ώστε μέσα από την ανατροφή και την ανταπόκρισή τους να καλλιεργήσουν μαθησιακές, γνωστικές και κοινωνικές δεξιότητες, να προωθήσουν την ενσυναίσθηση, την συναισθηματική νοημοσύνη, την αυτοπεποίθηση , την ανεξαρτησία και την ψυχική ανθεκτικότητα των παιδιών τους.
Υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής σε ισόποσες δόσεις.
Η προκαταβολή ορίζεται στα 50 ευρώ και το υπόλοιπο αποπληρώνεται σε δύο ισόποσες δόσεις των 95 ευρώ.Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. ή δηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ: https://forms.gle/BNJCcfjBBZ4dHrAAA
18/10, 1/11, 8/11, 22/11, 6/12, 20/12, 10/1, 24/1
Η ομάδα βασίζεται στις αρχές του attachment parenting, τη θεωρία της προσκόλλησης… -
Εργαστήρι Θηλασμού-Διαδικτυακό Q&A€20.00
Κάθε Δευτέρα
10:00-11:00
Ένα διαδραστικό διαδικτυακό Εργαστήρι Θηλασμού όπου θα μπορείς να ρωτήσεις ό,τι σε προβληματίζει και σε δυσκολεύει και θα πάρεις εξατομικευμένες απαντήσεις και πρακτικές λύσεις/συμβουλές.
Σε μικρές ομάδες λίγων μαμάδων, ώστε να κερδίσουμε όλες από την εμπειρία και την αλληλεπίδρασή μας.
Συντονίζει η IBCLC Σοφία Δούμα
Προσοχή! Κάνετε κράτηση κάθε φορά για την αμέσως επόμενη Δευτέρα! Δείτε τις ημερομηνίες στις Πληροφορίες Σεμιναρίου!
Κάθε Δευτέρα
10:00-11:00
Ένα διαδραστικό διαδικτυακό Εργαστήρι Θηλασμού όπου… -
Mάθημα χορού με μάρσιπο€12.00
Κάθε Πέμπτη / 11-12πμ
Και ναι ο χορός μπορεί να γίνει ένας ακόμη τρόπος για σύνδεση και διασκέδαση μαζί με το μωρό μας!!! Αγκαλιά μπορούμε να χορέψουμε Latin ,salsa, bachata και ότι άλλο μας αρέσει !!!!!
Είμαι η Ειρήνη Ζερβά δασκάλα χορού Latin τα τελευταία 15 χρόνια! Εχω δυο παιδάκια το ένα εξ αυτών θα είναι το χορευτικό μου ζευγάρι !!!
Πάρτε λοιπόν τα μαρσιπο σας κ ξεκινάμε !!!!Κάθε Πέμπτη / 11-12πμ
Και ναι ο χορός μπορεί να γίνει ένας ακόμη τρόπος για σύνδεση και διασκέδαση μαζί με…