Η ιστορία του Κύκλου

Ονειρευτήκαμε ένα κέντρο που η Γυναίκα θα βρίσκει πάντα υποστήριξη, γνώση, αποδοχή, σε κάθε φάση ή έκφανση του εαυτού της, των ρόλων της και της θηλυκής δημιουργίας της και στο οποίο θα μπορεί να βρει τους καλύτερους από κάθε κλάδο, να μοιραστεί, να μάθει, να εξελιχθεί. Έτσι, δημιουργήσαμε τον Κύκλο, μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με στόχο την υποστήριξη της Γυναίκας από την ώρα που αντιλαμβάνεται τον εαυτό της ως Γυναίκα και σε όλο τον Κύκλο της Ζωής της. Διαλέξαμε τον Κύκλο γιατί ως σύμβολο αντιπροσωπεύει τη Γυναίκα, την ιστορία της, τις σχέσεις της και την οικογένειά της, αλλά και την κυκλικότητα των εποχών και των φάσεων ζωής της. Στον Κύκλο, κάθε Γυναίκα μπορεί να βρει απαντήσεις και υποστήριξη στη μητρότητα, τον θηλασμό, τη γονεϊκότητα, το επιχειρείν, την πνευματικότητα, τη θηλυκή και ερωτική της φύση, τις σχέσεις και την κοινωνικοποίησή της.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το 2015 η Αφροδίτη και η Σοφία γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους στο Αττικό νοσοκομείο. Μετά την πιστοποίησή τους ως σύμβουλοι γαλουχίας IBCLC, αποφάσισαν να συνεργαστούν φτιάχνοντας έναν χώρο για την υποστήριξη της γυναίκας σε όλο τον κύκλο της ζωής της. Από το 2020, η ομάδα διευρύνθηκε! Με την Άννα και την Ελίνα, ο Κύκλος μεγάλωσε και υποστηρίζει τη γυναίκα ολιστικά.

Ο ΚΥΚΛΟΣ

Ο Κύκλος είναι ένα κέντρο που υποστηρίζει τη γυναίκα σε κάθε έκφανση της ζωής της, από τη νεανική της ηλικία, μέχρι την περίοδο της σύλληψης, της εγκυμοσύνης, του τοκετού, της λοχείας και της γονεϊκότητας αλλά και σε σχέση με την πνευματικότητα, τη θηλυκή και ερωτική της φύση, τις σχέσεις και την κοινωνικοποίησή της.
Ένας χώρος ανοιχτός, ένας χώρος για την ισότητα, τον σεβασμό και την ενδυνάμωση, μέσα από ομάδες, σεμινάρια, μαθήματα, με υποστήριξη στον θηλασμό από πιστοποιημένες συμβούλους γαλουχίας IBCLC. Παράλληλα, ο Κύκλος αποτελεί επίσημο πάροχο συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για τον θηλασμό από τον διεθνή οργανισμό IBCLE.
 
Ενθαρρύνοντας τα νέα ζευγάρια, με καθοδήγηση και συνεδρίες parent coaching, με εκπαίδευση γονέων στο attachment parenting, σεμινάρια θετικής διαπαιδαγώγησης, δράσεις με παιδιά και γονείς, είμαστε δίπλα στους γονείς με παιδιά στη βρεφική, παιδική και εφηβική ηλικία.

H ομάδα μας

afroditi kondili

Αφροδίτη Κονδύλη

Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Γονέων ATTH Parent Educator, Συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas, Φαρμακοποιός και Πιστοποιημένη Parent Coach
sofia

Σοφία Δούμα

Mαία, Εκπαιδευτικός, Διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Πιστοποιημένη Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor
Anna

Άννα Πλουμίδου

Pilates Instructor
Elina

Ελίνα Τσίμπρου

Δασκάλα χορού