Back

Όλα όσα θέλω να γνωρίζω για τη φροντίδα του μωρού μου

20.00

02 Νοεμβρίου 2024

17:00 – 19:00

Και τώρα πώς φροντίζω το μωρό μου; 

Τα μωρά δεν έρχονται με οδηγίες χρήσης! Οι απόψεις που ακούω από το μαιευτήριο, από τους παππούδες, από φίλους που έγιναν γονείς πριν από εμάς και “ξέρουν”, είναι συχνά αντικρουόμενες και με μπερδεύουν.

Μία συνάντηση στην οποία δίνεται σωστή και έγκυρη πληροφόρηση, σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα, οι οδηγίες των διεθνών οργανισμών (Π.Ο.Υ., Unicef κλπ.) και η κατάρριψη μύθων και λανθασμένων προσδοκιών σε σχέση με τη φροντίδα του μωρού και με το τι είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο για ένα νεογέννητο ή/και μεγαλύτερο μωρό.

-
+
Κατηγορία:

Και τώρα πώς φροντίζω το μωρό μου; 

Τα μωρά δεν έρχονται με οδηγίες χρήσης! Οι απόψεις που ακούω από το μαιευτήριο, από τους παππούδες, από φίλους που έγιναν γονείς πριν από εμάς και “ξέρουν”, είναι συχνά αντικρουόμενες και με μπερδεύουν.

Θέλω να κάνω το καλύτερο για το μωρό μου! 

Μια συνάντηση λοιπόν, για:

– Τη φροντίδα του μωρού 
– Τις πρώτες ημέρες στο μαιευτήριο και στο σπίτι 
– Τι είναι φυσιολογικό για ένα νεογέννητο και ένα μικρό βρέφος 
– Ασφάλεια 
– Τον ύπνο 
– Το ντύσιμο
– Το μπάνιο
– Την αλλαγή πάνας
– Τα προϊόντα βρεφικής περιποίησης 
– Τα απαραίτητα και άχρηστα
– Τους μύθους

Μία δια ζώσης συνάντηση στην οποία δίνεται σωστή και έγκυρη πληροφόρηση, σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα, οι οδηγίες των διεθνών οργανισμών (Π.Ο.Υ., Unicef κλπ.) και η κατάρριψη μύθων και λανθασμένων προσδοκιών σε σχέση με τη φροντίδα του μωρού και με το τι είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο για ένα νεογέννητο ή/και μεγαλύτερο μωρό.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι γενικές οδηγίες αλλά και οι εξειδικευμένες απαντήσεις και λύσεις, ανάλογα με τις απορίες ή τις ιδιαιτερότητες των συμμετεχόντων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εγκύους και στους συντρόφους τους αλλά και σε νέους γονείς με μικρά βρέφη.

Εισηγήτριες:

Σοφία Δούμα
Μαία, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, Εκπαιδευτικός, Certified Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Πολιτική επιστροφών: Στην περίπτωση που ο/η συμμετέχοντας/ουσα δε θα μπορέσει να παρακολουθήσει το σεμινάριο και επιθυμεί επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να ενημερώσει εγκαίρως τους εισηγητές. Τα χρήματα που έχουν καταβληθεί για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν επιστρέφονται 10 μέρες πριν τη διεξαγωγή.

Ημερομηνία: 02/11/2024

Ώρα έναρξης: 17:00 EEST

Ώρα λήξης: 21:00 EEST

Τοποθεσία: Δια ζώσης

Τηλέφωνο: 2111179423

Email: [email protected]